Power App op Maat

Wij willen ieder bedrijf de mogelijkheid bieden om effectiever en efficiënter te werken voor een schappelijke prijs. Daarom delen we onze ontwikkelde Power Apps via Modules met jullie. Dit zijn standaard Power App modules die voor vele bedrijven waardevol kunnen zijn. Naast de standaard Power App Modules bieden wij ook een op maat gemaakte Power App aan! 

Een Power App op Maat is een Power App die helemaal naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf wordt gemaakt. Wij horen jou al denken: ”Wat is er dan allemaal mogelijk met een Power App op Maat? ” Hier kunnen wij geen specifiek antwoord op geven, omdat wij niet weten wat voor vraag er bij jouw bedrijf speelt.

Daarom hanteren we de volgende stappen bij de Power App op Maat: 

  • 1. Allereerst gaan we jouw vraagstuk in kaart brengen. Dit wordt kosteloos aangeboden. Bij alles wat we doen willen wij namelijk dat jouw bedrijf beter gaat presteren. Voordat wij daadwerkelijk een Power App bij jouw bedrijf gaan implementeren, willen we eerst  inventariseren of het haalbaar is en écht toegevoegde waarde kan bieden.
  • 2. Zodra uit de eerste fase blijkt dat we een Power App op Maat voor jouw bedrijf kunnen gaan implementeren, gaan we naar de ”tekentafel”. Alle wensen en behoeftes worden in kaart gebracht, waardoor wij exact weten hoe de ideale Power App eruit ziet. Vervolgens gaan we samen een planning maken over de implementatie van de Power App.
  • 3. In de derde fase gaan we de Power App ontwikkelen waarbij we momenten afspreken om jouw bedrijf op de hoogte te brengen over de ontwikkelingen. Door nauw contact te houden wordt de Power App tot in detail naar jouw wens gemaakt.
  • 4. In de laatste fase is de Power App klaar en kan die worden gebruikt in de praktijk. Ook in deze fase houden we nauw contact. Indien alles naar wens is, zit de opdracht er op. Vervolgens gaan we bespreken hoe jouw bedrijf het contact voor zich ziet in de toekomst.