PowerApps

PowerApps is een onderdeel van Microsoft Office 365. Een Power App maakt het gemakkelijk een maatwerk bedrijfsapplicatie te ontwikkelen. Hierdoor kan jouw bedrijf op een simpele manier effectiever en efficiënter werken!

Power Apps maakt het dus mogelijk om op een eenvoudige manier een bedrijfsproces te vereenvoudigen. Dit kan worden gerealiseerd in een korte ontwikkeltijd. Er wordt een eenvoudige app gebouwd, waarin het bedrijfsproces samen komt. Power Apps maakt namelijk connecties met andere applicaties zoals SharePoint, E-mail of webformulieren. Oftewel; bestaande systemen en data wordt aan elkaar gekoppeld. Dit betekent dat jij dit niet meer zelf hoeft te doen. Bij bedrijfsprocessen valt te denken aan urenregistratie, inspecties, reserveringen of een ander complex bedrijfsproces. Er is van alles mogelijk en wij kunnen ook Power-App Modules op maat maken, klik hier voor meer informatie over onze modules.

Microsoft PowerApps Applicaties

Een groot voordeel van de Microsoft PowerApps applicatie is dat je deze app altijd en overal kunt gebruiken op je telefoon, laptop, tablet of een ander toestel. Zoals hierboven gezegd haalt Power Apps zijn kracht uit de connecties die het maakt met andere applicaties. Met deze zogenaamde connectoren kun je geweldige bedrijfsapps bouwen op een eenvoudige en goedkope manier. Deze applicatie kan geheel naar wens worden gerealiseerd.

Puur ICT is jouw rechterhand

Wij vinden dat gebrek aan tijd of ICT kennis geen belemmering mag zijn voor de voortgang van jouw bedrijf. Wij willen daarom elk bedrijf de mogelijkheid geven om effectiever en efficiënter te werken. Dit willen we bereiken door middel van de Workshop ”Power Together”, Power App Modules of een Power App module op maat.

Onze werkwijze

Bij alles wat we doen willen wij dat de klant beter gaat presteren. Voordat wij daadwerkelijk een Power App bij een bedrijf gaan implementeren, willen we eerst inventariseren of het haalbaar is en écht toegevoegde waarde kan gaan bieden. Wij bieden daarom vrijblijvend een Puur inventarisatie uur aan.

PowerApp Modules

Wij zorgen met de Power App modules ervoor dat de bestaande systemen en data aan elkaar worden gekoppeld, zodat jouw werknemers dit niet meer handmatig hoeven te doen. Wij zorgen er dus voor dat jouw bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Benieuwd naar onze Power App modules? Wij maken ook Power App modules op maat, waardoor er altijd een oplossing is voor jou. Bekijk hier onze modules. 

Workshop Power Together

Jouw bedrijf weet nog niet wat er allemaal mogelijk is met een Power App, terwijl Puur ICT dit wel weet. Puur ICT weet echter niet wat jouw bedrijf exact wil, waardoor de workshop Power Together is ontstaan. Samen ontwikkelen we een Power App die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dankzij onze ervaring bij veel verschillende typen organisaties kunnen we snel schakelen.