Over Power Apps

Power Apps? Jij zult hier vast nog niet veel over hebben gehoord. Toch zijn de verwachtingen dat in 2023 meer dan 50% van de bedrijven met Power Apps gaan werken. Op dit moment werken vooral bedrijven met Power Apps die mee willen gaan met de nieuwste techniek. Wij zien dat Power Apps voor ieder bedrijf toegevoegde waarde kan bieden, waardoor we jou graag hierover meer willen vertellen. Vooraf is het goed om te weten dat Power Apps onderdeel is van het Microsoft 365 (voorheen Office 365) pakket, waardoor je voor een lage prijs al effectiever en efficiënter kunt werken.

Wat is Power Apps?

Power Apps is een applicatie van Microsoft waarmee je zakelijke apps kunt bouwen die in een browser, tablet of op je smartphone gebruikt kan worden. Het leuke van Power Apps is dat het lekker simpel is, waardoor je zonder enige ervaring al snel kunt werken met deze applicatie. De kracht van Power Apps zit hem in de connecties met andere applicaties zoals SharePoint, E-mail of webformulieren. Met behulp van deze zogenaamde connectoren kunnen waanzinnige bedrijfsapplicaties worden gemaakt, waardoor jij effectiever en efficiënter kunt werken.

Hoe is Power Apps ontstaan?

Op 30 november 2015 introduceerde Microsoft de Power Apps. Dit is een tool, waarmee ieder bedrijf eenvoudige apps zou moeten kunnen maken. Het doel is om het maximale uit de bestaande systemen en data te halen, waardoor bedrijven efficiënter en effectiever kunnen werken. Microsoft heeft om de volgende redenen de Power Apps geïntroduceerd 

  • Hulp bij proces automatisering.
  • Flexibiliteit van werknemers.
  • Gebrek aan App ontwikkelaars.

Hoe te gebruiken?

De applicatie Power Apps is gewoon verkrijgbaar in de playstore en appstore. Binnen deze applicatie implementeren wij jouw gewenste Power App. Het voordeel is dat je de Power App op iedere apparaat kunt gebruiken. Daarnaast is de applicatie simpel, waardoor de gebruikservaring als fantastisch wordt ervaren. Wij begrijpen dat je al snel zult denken wat dit wel niet moet kosten. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften wordt de prijs bepaald. Daarnaast zijn er aparte licenties nodige voor complexe applicaties. Wij leggen het jou graag uit.

Wat zijn dan Power App Modules?

Gebrek aan ICT kennis of tijd mag volgens ons geen belemmering zijn voor de voortgang van jouw bedrijf. Daarom willen wij met een Power App Module ieder bedrijf de mogelijkheid bieden om effectiever en efficiënter te werken voor een schappelijke prijs. 

Met een Power App Module worden bestaande systemen en data aan elkaar gekoppeld, waardoor werknemers dit niet meer zelf hoeven te doen. Een Power App Module zorgt er dus voor dat bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Van urenregistratie tot complexe bedrijfsprocessen, alles is mogelijk met onze Power App Modules. Zit de gewenste Power App Module er niet tussen? Geen probleem, wij maken ook Power App Modules op maat! 

Tot slot dienen Power App Modules om jouw bedrijf een beeld te geven van de mogelijkheden die er allemaal zijn. Klik hier om alle Power App Modules te zien.