Narrowcasting App

Op welke manier deel jij de belangrijkste mededelingen met jouw collega’s? Bij veel bedrijven zien we dat de belangrijkste mededelingen worden getoond op narrowcasting schermen. Om het nieuws op een scherm te krijgen is de Narrowcasting App geïmplementeerd. De Narrowcasting app is bedoeld om op een groot scherm te zetten die als voorbeeld in een kantine staat of op een andere plek binnen jouw bedrijf. Met de Narrowcasting app kun je als voorbeeld de laatste bedrijf nieuwtjes laten zien of een video weergeven die je hebt gemaakt. De narrowcasting software kan ook een afbeelding, website of twitterfeed tonen.

De Narrowcasting App werkt met behulp van twee apps. De ene PowerApp wordt gebruikt om te casten op het TV scherm naar keuze. De andere app wordt gebruikt om in te stellen hoe lang een beeld gecast moet worden.

  • Makkelijk weergeven van nieuws

  • Snel en makkelijk te bedienen met de app!

  • Je eigen content bij de receptie!

Functies

  • Het laten zien van video, nieuws, tekst, Power BI en een afbeelding op groot scherm;
  • Beheren via een andere app; 
  • 24/7 de mogelijkheid om onderdelen snel aan te passen op een scherm.

Implementatie

De realisatie van de Narrowcasting app wordt ingezet binnen half uur in uw bedrijf wanneer u geen aanpassingen wilt hebben. Om de Narrowcasting app te gebruiken vraagt u dat aan bij ons. Na opdrachtbevestiging nemen we contact met u op om de app uit te rollen voor uw organisatie. Onze aanpak is daarbij eenvoudig: laatste inventarisatie, de app kleuren veranderen, als het nodig is extra functies toevoegen, installatie en service