De volgende klanten hebben met Power Apps al een sprong gemaakt!

Stichting Quadraten

“Een Power App maakt het eenvoudig om een aantal zaken beschikbaar te stellen, die mensen anders moeilijk kunnen vinden. Met de technische ondersteuning van Puur ICT hebben wij een Power App ontwikkeld, waardoor mijn collega’s eenvoudiger kunnen werken. Een Power App is vooral gebruiksvriendelijk.”

 Jan van der Veen, ICT Coördinator Quadraten

Monumentenwacht Noord & Oost Nederland

“Wij moesten de abonnee gegevens altijd handmatig overnemen vanuit Exact. Daar kwamen wel eens fouten in voor en dat leidde tot klachten. Door de Power App worden er minder fouten gemaakt en krijgen we minder klachten. Daarnaast kunnen we ook sneller werken.”

Afke Draijer, directeur Monumentenwacht Noord & Oost Nederland

SUZ Makelaars

“Normaal gesproken sturen wij de klussen naar onze medewerkers via whatsapp. Toen wij van een Power App hoorden hebben wij contact opgezocht met Puur ICT. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de klussen voortaan in een PowerApp komen te staan, zodat er geen klussen over het hoofd worden gezien. Daarnaast kan de klus nu worden afgevinkt en is er ruimte voor opmerkingen.”

Annet Wouda, SUZ makelaars

Ypma Heftruckservice B.V.

Je hoort steeds vaker dat werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Ik was er zelf wat huiverig over. Toen Puur ICT met de Keuring App kwam, dacht ik eerst dat dit veel zou kosten. Daarnaast had ik specifieke wensen die in mijn ogen niet konden worden gerealiseerd. Puur ICT gaf aan dat de specifieke eisen wel mogelijk waren en dat het in een Power App voor een goede prijs kon worden gerealiseerd. Ik was nog steeds niet helemaal overtuigd, maar zag wel de voordelen ervan in. Met Puur ICT heb ik afgesproken dat ze me steeds op de hoogte zouden houden over het proces. Uiteindelijk is de Keuring App geïmplementeerd en heb ik de eerste keuringen uitgevoerd. De keuringen gaan vlot, je kunt niks meer vergeten, dus voor mij een hele grote verbetering. Ik houd nu nog nauw contact met Puur ICT, zodat mijn vragen kunnen worden beantwoord.

Henk Ypma, Ypma heftruckserviceB.V.