De Keuring App

Hoeveel keuringen verricht jouw bedrijf per week? Wat voor keuringen zijn dit? Een bouwkundige keuring, rdw keuring, apk keuring of een nen 3140 keuring? Je zult vast wel herkennen dat iedere keuring hetzelfde proces heeft. In veel gevallen worden de volgende stappen doorlopen bij het keuren van bijvoorbeeld heftrucks en auto’s.

  • De keuring wordt uitgevoerd en de aantekeningen worden op papier gemaakt.
  • De aantekeningen moet in de computer worden bijgewerkt.
  • Er wordt een rapport gemaakt van de keuring.
  • Het rapport moet worden gestuurd naar de klant.

Het uitvoeren van deze handelingen neemt relatief veel tijd in beslag. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat keuringsonderdelen over het hoofd worden gezien. Doordat een keuring hetzelfde proces heeft, kan dit gemakkelijk worden geautomatiseerd. Om effectiever en efficiënter te werken is daarom de Keuring App ontstaan.

  • Bespaar tijd met de Keuring App

  • Onderdelen uit de keuring kun je niet meer vergeten

  • Automatisch een rapport

  • De laatste check en de keuring is klaar

Implementatie

De realisatie van de Keuring App voor jouw organisatie kan binnen vijf dagen plaats vinden. Allereerst gaan we samen met jouw bedrijf het vraagstuk inventariseren. Nadat de opdracht is bevestigd nemen we contact met jou op om de App uit te rollen voor jouw organisatie. Onze aanpak is daarbij eenvoudig: laatste inventarisatie, definitief maken van de planning, installatie en service :). Tot slot houden we nauw contact met jouw bedrijf. Zodra jouw bedrijf 100% tevreden is, stopt bij ons pas de opdracht. Vervolgens kunnen we gaan afspreken hoe het contact in de toekomst verloopt.

Referentie

Je hoort steeds vaker dat werkzaamheden effectiever en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Ik was er zelf wat huiverig over. Toen Puur ICT met de Keuring App kwam, dacht ik eerst dat dit veel zou kosten. Daarnaast had ik specifieke wensen die in mijn ogen niet konden worden gerealiseerd. Puur ICT gaf aan dat de specifieke eisen wel mogelijk waren en dat het in een Power App voor een goede prijs kon worden gerealiseerd. Ik was nog steeds niet helemaal overtuigd, maar zag wel de voordelen ervan in. Met Puur ICT heb ik afgesproken dat ze me steeds op de hoogte zouden houden over het proces. Uiteindelijk is de Keuring App geïmplementeerd en heb ik de eerste keuringen uitgevoerd. De keuringen gaan vlot, je kunt niks meer vergeten, dus voor mij een hele grote verbetering. Ik houd nu nog nauw contact met Puur ICT, zodat mijn vragen kunnen worden beantwoord.